تبلیغات
پراچان روستای با صفای ما
پراچان روستای با صفای ما
زادگاه فراموش نشدنی است 
قالب وبلاگ
 طرز تهیه کله جوش
























  کال جوش یا کله جوش -
نام محلی(کلجویش)


غذای تابستانی روستای پراچان


طرز تهیه کله جوش یا کال جوش

مواد مورد نیاز برای سه نقر:
کشک= نیم کیو پاستوریزه و یا خانگی ساییده شده و جوشیده.
نعنا خشک ساییده شده =۲ قاشق غذا خوری
سیر خرد شده =یک عدد بزرگ

گردو خرد شده = ۱۰۰ گرم
روغن برای سرخ کردن=مقداری
نمک و فلفل و زردچوبه= به میزان لازم

طرز تهیه:
- ابتدا سیر را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس نعنا خشک و کمی زردچوبه به آن اضافه کنیدو بسیار کم تفت دهید.

- سپس کشک را با حدود یک لیوان آب رقیق کنید و به مواد سرخ شده اضافه نمایید و هم بزنید تا جوش بیایدو یکی دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد.

- سپس نمک و فلفل و گردو را اضافه کنید. و در کاسه سرو کنید.
-معمولا این غذا را با نان خشک شده ترید نموده و نوش جان می کنند.




طبقه بندی: غذای محلی،
[ یکشنبه 5 شهریور 1391 ] [ 04:23 ب.ظ ] [ مرضیه نوروزی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

دوستان و همشهریان گرامی خواهشمند است با ارسال نظرات وپیشنهادات خود ما را یاری نمایید.
s.zareei@yahoo.com
09124660064
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :

فال حافظ


تصویر روز
ساعت


حدیث

.

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
 

ابزار وب

تبلیغات کلیکی

javahermarket

چاپ لیوان